Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Klump 125-150 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
10% Rabat I indkøbsvognen
236,40 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') danner flotte, afskærmende hække, der er stedsegrønne, hurtigvoksende samt tæt forgrenede og som tåler skygge. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 125-150 cm høj og leveres med klump.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
125-150 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 236,40 kr
  • 15+ 208,70 kr
  • 50+ 195,10 kr
  • 100+ 185,00 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') er yderst velegnet til en tæt forgrenet, stedsegrøn, afskærmende hæk uden indkig. Plant den i let fugtig, næringsrig og veldrænet havejord. Du kan endda plante den på et skyggefuldt sted, for planten tåler også skygge. Desuden er planten hurtigvoksende og kræver hvert år beskæring for at bevare formen. Planten tåler fint beskæring – også kraftig tilbageskæring er ikke noget problem for denne plante, der hurtigt kommer til hægterne igen. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 125-150 cm høj og leveres med klump.

En afskærmende hæk med skøn udstråling

Et hurtigt resultat opnås med hurtigvoksende hækplanter. Disse laurbærkirsebærplanter er endnu ikke i øjenhøjde ved levering, men da laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er en høj, hurtigvoksende laurbærkirsebærsort, varer det ikke så længe, inden planten danner en høj hæk. Det gør en laurbærkirsebærhæk særdeles velegnet til at holde nysgerrige blikke ude af haven. Plantens udseende er for mange haveejere en behagelig overraskelse, fordi de fleste hækplanter, der anvendes til en afskærmende hæk, har en ret formel udstråling. En laurbærkirsebærhæk er lige modsat.

Karakteristisk for en laurbærkirsebærhæk er først og fremmest de store blade. Disse blade har en frisk, grøn farve med en skinnende overflade, hvilket gør en laurbærkirsebærhæk til en eyecatcher i haven. På grund af bladenes betydelige format kan du nøjes med at beskære en laurbærkirsebær 'Rotundifolia' en gang om året, når hækken har etableret sig. En laurbærkirsebærhæk mister ikke nemt sin form, da den fra naturens side er charmerende uformel. Den årlige beskæring er derfor beregnet til at forme hækken efter ønske.

Hvordan planter jeg en hæk af laurbærkirsebærplanter med klump?

Mange haveejere vælger en hæk af laurbærkirsebærplanter med klump på grund af pris/kvalitetsforholdet. Disse hækplanter leveres med jord omkring rødderne, så disse ikke beskadiges. Ved plantning af din laurbærkirsebærhæk er der derfor stor chance for, at planterne etablerer sig. Sæt planterne i jorden hurtigst muligt efter levering for at forhindre udtørring af rødderne, så planterne ikke overlever. Grav en planterende i forvejen på leveringsdagen.

Placer planterne i oprejst stilling i renden og plant dem ved at dække klumpen med den opgravede jord. Tryk jorden forsigtigt fast omkring planten med foden og vand hækken. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' trives i næsten enhver veldræneret jordtype.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!