Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' Klump 60-80 cm

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
10% Rabat I indkøbsvognen
103,80 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') kan danne en flot hæk, der sikrer afskærmet privatliv i haven. Den stedsegrønne og robuste plante tåler frost. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 60-80 cm høj og leveres med klump.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Hurtig tæt, skærmer mod indkig Hurtig tæt, skærmer mod indkig
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
60-80 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
3.5
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Hurtig tæt, skærmer mod indkig
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 103,80 kr
  • 15+ 90,30 kr
  • 50+ 84,80 kr
  • 200+ 82,60 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' (Prunus laurocerasus 'Rotundifolia') bør altid have masser af plads, for den har en bred og hurtig vækst. Den store, stedsegrønne laurbærkirsebærhæk bringer struktur og farve i haven året rundt. Den stærke, dekorative laurbærkirsebær 'Rotundifolia' tåler frost, skærmer for indkig og er nem at pleje og beskære. Det er grunden til, at denne plante danner en flot hæk, der sikrer afskærmet privatliv. Hvis du beskærer laurbærkirsebær 'Rotundifolia' med jævne mellemrum, får den en lang, sund og kraftig vækst. Denne laurbærkirsebær 'Rotundifolia' er 60-80 cm høj og leveres med klump.

Fordelene ved en laurbærkirsebærhæk med klump

Hækplanter med klump er et sikkert valg. Planter har normalt brug for at komme i jorden hurtigst muligt, men klumpen sørger her for, at rodsystemet ikke bliver beskadiget. Vent dog ikke for længe med at plante, så rødderne ikke udtørrer. Det bedste er at grave en planterende til den nye hæk på leveringsdagen, så planterne kan komme i jorden direkte efter leveringen.

I de tilfælde hvor der er tale om relativt tunge jordtyper, tilrådes det at prikke huller i jordbunden inden plantning, så det overskydende vand kan løbe væk. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' tåler nemlig ikke, at rødderne står under vand i længere tid. Ellers trives denne laurbærkirsebærsort næsten på ethvert sted i haven. Et plantested i sol er lige så egnet som et sted i skygge og undtagen i yderst kalkrig jord trives planten så at sige overalt. Forurenet luft er heller ikke noget problem, så derfor er laurbær en velegnet hækplante i byområder.

Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' som afskærmende hæk

Når haveejere tænker på en afskærmende hæk, har de ofte en nåletræshæk eller en anden formel, stedsegrøn hæk i tankerne. Laurbærkirsebær 'Rotundifolia' har ikke meget til fælles med disse hækplanter, men det er netop det, der gør den så populær. Det er en stedsegrøn, tæt forgrenet hækplante med store blade, der giver den en uformel, nonchalant udstråling. Desuden er laurbærkirsebær 'Rotundifolia' en hurtigvoksende plante med en vækst på op til en halv meter om året. Derfor når din laurbærkirsebærhæk op i øjenhøjde på ingen tid.

Til trods for det høje voksetempo kræver en hæk af laurbærkirsebær 'Rotundifolia' kun en enkelt beskæring om året. Klip de grene, der stikker ud af hækken, af mellem maj og september og hold på denne måde din laurbærkirsebærhæk naturligt i model.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!