Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Herbergii' Klump 80-100 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Herbergii'
10% Rabat I indkøbsvognen
141,20 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' (Prunus laurocerasus 'Herbergii') bliver ofte anvendt til at anlægge lave til mellemhøje hække. Busken har et vitalt og eksklusivt udseende. Leveres med klump. Højde: 80-100cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Nem at beskære Nem at beskære
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Særdeles hårdfør Særdeles hårdfør
Maksimal bredde i cm
250 - 300
Maksimal højde i cm
400 - 500
Størrelse (måles ved levering)
80-100 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
3
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Bredt opretvoksende, Kompakt
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Herbergii'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Særdeles hårdfør, Kompakt vækst, Nem at beskære, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 141,20 kr
  • 15+ 121,30 kr
  • 50+ 104,90 kr
  • 100+ 99,20 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Herbergii' kaldes også Prunus laurocerasus 'Herbergii'. Den stedsegrønne busk kan både plantes som hæk og solitærplante eller gruppevis. Hækplanten er egnet til både små og store haver og kommer fuldt ud til udtryk i enhver haveplan. Den rige blomstring med hvide blomster gør denne laurbærkirsebærsort til noget helt særligt, kombineret med de glinsende, mørkegrønne og aflange blade. Laurbærkirsebær 'Herbergii' trives i næsten al havejord, lige såvel som på plantesteder i både sol og skygge. Varen leveres med klump og er 80-100 cm høj.

Glæd dig over en laurbærkirsebærhæk med skønne blomster

En laurbærkirsebærhæk med iøjnefaldende blomster er en sjældenhed. Laurbærkirsebærplanter blomstrer, men på grund af blomsterklasernes farve og størrelse er de ikke så synlige mellem de store blade, der med det flotte, skinnende ydre tiltrækker sig al opmærksomheden. Laurbærkirsebær 'Herbergii' har hvide blomster, der er synlige på grund af bladenes mørkegrønne baggrund. Denne laurbærkirsebærhæk sørger hvert forår for et smukt grønt-hvidt farvespil i haven. Blomsterne kommer for det meste først til syne i maj og falder i juli, hvorefter planten sætter mørke bær, der lokker fugle til haven.

Hvis du ønsker at få optimal glæde af blomsterne på laurbærkirsebær 'Herbergii', kan du bedst plante din laurbærkirsebærhæk på et solrigt sted. Blomstrende hækplanter får en rigere blomstring i solskin, men trives også udmærket i skygge, men med færre blomster. Et skyggefuldt sted påvirker dog ikke bladenes glans. Laurbærkirsebær 'Herbergii' er ikke kritisk med hensyn til jordtypen, men bryder sig ikke så meget om kalkholdig jord eller en vandholdig jordbund, hvor rødderne står under vand i længere tid. Sørg derfor for god drænage inden plantning af din laurbærkirsebærhæk.

En laurbærkirsebærhæk, der er nem at vedligeholde

Laurbærkirsebær 'Herbergii' kan blive så høj, at den er udmærket egnet til en tæt, afskærmende hæk. Den tager bare lidt længere tid end andre høje laurbærkirsebærsorter om at nå op i den rette højde, da den med 20-40 centimeter om året har en lidt langsommere vækst. Det betyder, at planten er ret nem at vedligeholde. Beskær dine laurbærkirsebær 'Herbergii' en gang om året, det er tilstrækkeligt til at holde hækken i fin form. Brug helst en have- eller beskærersaks, så du kan klippe de lange grene af, der stikker ud af hækken, uden at beskadige de dekorative blade.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!