Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Novita' Klump 175-200 cm Ekstra kvalitet

Prunus laurocerasus 'Novita'
10% Rabat I indkøbsvognen
500,70 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Novita' (Prunus laurocerasus 'Novita') er en stedsegrøn busk med store, glinsende blade. Egnet til både lave og høje hække. Leveres med klump og måler 175-200 cm.
Vis mere Vis mindre
  • Storbladet Storbladet
  • Hurtigtvoksende Hurtigtvoksende
  • Bærer frugt Bærer frugt
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
250 - 300
Størrelse (måles ved levering)
175-200 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
Vinterhårdfør
Type rødder
Klump
Kvalitet
Ekstra kvalitet
Antal pr løbemeter
2
Bladfarve
Grøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
25 - 50
Vækstform
Busket, Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Novita'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Hurtigtvoksende, Storbladet, Blomstrende plante, Bærer frugt
Mindste salgsenhed
5
  • 5+ 500,70 kr
  • 15+ 462,50 kr
  • 30+ 450,10 kr
  • 50+ 442,30 kr

Product Info

Med laurbærkirsebær 'Novita' anlægger du problemløst en hæk med en luksuriøs udstråling. De store, glinsende blade på Prunus laurocerasus 'Novita' giver hækken et flot udseende. Laurbærkirsebær 'Novita' er en robust hækplante, der kan tåle lidt af hvert, da det er en forbedret version af laurbærkirsebær 'Rotundifolia'. Denne hæk er yderst egnet til både lave og høje hække. Den bliver hurtigt tæt, så du kan nyde privatlivet i haven. Laurbærkirsebær 'Novita' leveres med klump og er 175- 200 cm høj.

Direkte masser af privatliv i haven med en høj laurbærkirsebærhæk

Grundet det høje voksetempo behøver du ikke at vente længe på, at laurbærkirsebær 'Novita' opnår den perfekte højde til en afskærmende hæk. Er det vigtigt at skabe privatliv i haven med det samme, men synes du, at en færdighæk er for dyr? Så er det en rigtig god ide at begynde med disse 1,75-2 m høje laurbærkirsebærplanter. Efter levering skal laurbærkirsebærplanterne bare sættes i jorden og beskæres i den ønskede form. Du får med det samme masser af privatliv, for laurbærkirsebær 'Novita' er tæt forgrenet og de store blade, der bliver siddende på hækken året rundt, skærmer yderligere for indkig.

Laurbærkirsebær 'Novita' er med hensyn til prydværdi også et fint supplement i haven. Bladene er store og tykke og har skinnende overside, hvilket gør en laurbærkirsebærhæk til en flot eyecatcher i kanten af haven. Planten trives i næsten enhver have. Våde fødder bryder laurbærkirsebær 'Novita'sig ikke om, lige så vel som meget kalkholdig jord, men derudover tåler denne laurbærkirsebærhæk praktisk taget enhver veldræneret jordtype. Desuden er det lige meget om den plantes et sted i sol eller skygge. Laurbærkirsebær 'Novita' trives under begge omstændigheder.

Hurtig vækst og alligevel minimal vedligeholdelse

Ligesom de fleste større laurbærkirsebærsorter er laurbærkirsebær 'Novita' udover det karakteristiske ydre kendt for det høje væksttempo: ca. 40-50 cm om året. Nu forventer du måske, at din laurbærkirsebærhæk kræver regelmæssig beskæring, men det er langtfra tilfældet. En årlig beskæring er faktisk nok, selv om det også er muligt at beskære en ekstra gang sidst på sommeren for at opnå et mere formklippet resultat. Brug til formålet en beskærersaks eller et andet mindre beskæreredskab, så du ikke kommer til at klippe bladene på laurbærkirsebær 'Novita' midt over.

Vis mere Vis mindre
Andre varer, som du måske synes om!