Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' Klump 30-40 cm

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
10% Rabat I indkøbsvognen
102,20 kr
Tilgængelig

Product Info

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (Prunus laurocerasus 'Otto Luyken') er en lavtvoksende hækplante, der er yderst nem at pleje. Busken trives overalt. Leveres med klump. Højde: 30-40cm.
Vis mere Vis mindre
  • Blomstrende plante Blomstrende plante
  • Kompakt vækst Kompakt vækst
  • Egnet til en lav hæk Egnet til en lav hæk
  • Langsomtvoksende Langsomtvoksende
  • Stedsegrøn Stedsegrøn
Maksimal bredde i cm
150 - 200
Maksimal højde i cm
100 - 150
Produktdetaljer
-
Størrelse (måles ved levering)
30-40 cm
Voksested
Skygge, Halvskygge, Fuld sol
Hårdførhed
God
Type rødder
Klump
Kvalitet
Normal kvalitet
Antal pr løbemeter
4
Bladfarve
Mørkegrøn
Giftig
Ja
Vækst pr år i cm
10 - 25
Vækstform
Opretvoksende
Latinsk navn
Prunus laurocerasus 'Otto Luyken'
Produktegenskaber
Stedsegrøn, Langsomtvoksende, Kompakt vækst, Egnet til en lav hæk, Blomstrende plante
Mindste salgsenhed
10
  • 10+ 102,20 kr
  • 15+ 88,70 kr
  • 50+ 80,80 kr
  • 200+ 77,40 kr

Product Info

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' (videnskabelig navn: Prunus laurocerasus 'Otto Luyken') er en lavtvoksende busk, der er særdeles egnet som hækplante. Dette skyldes især det faktum, at laurbærkirsebær 'Otto Luyken' trives overalt. Om du planter den på et skyggefuldt eller solrigt sted i haven: laurbærkirsebær 'Otto Luyken' klarer sig på ethvert sted. Denne busk er egnet til både små og store haver. Hækplanten kræver minimal pleje, da den har en langsom vækst og er mere end tilfreds med én årlig beskæringsrunde. Leveres med klump. Højde: 30-40 cm.

Perfekt til en lav laurbærkirsebærhæk

Større laurbærkirsebærsorter er kendt for at skabe masser af privatliv, men hvad nu hvis det især er plantens blade, du er faldet for og du ønsker en laurbærkirsebærhæk i din forhave, der ikke skygger alt for meget for sollyset? Så er laurbærkirsebær 'Otto Luyken' den perfekte laurbærkirsebærsort for dig. Den tyske avler, der har lagt navn til denne laurbærkirsebærsort, fremavlede sorten for at skabe en lavere laurbærkirsebærhæk, der var egnet til mindre haver. En laurbærkirsebærhæk af denne type bliver ikke højere end 1,25 meter, men kan på grund af sin langsomme vækst på 10-20 centimeter om året også sagtens holdes lavere.

Det er ikke mærkeligt, at mange haveejere holder af laurbærkirsebærplantens smukke blade. Bladenes glans i solskinnet giver netop en laurbærkirsebærhæk en unik udstråling. Den største fordel er måske, at du kan nyde de skinnende blade året rundt, for laurbærkirsebær er stedsegrønne hækplanter. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' har en tæt forgrenet vækst, og derfor danner din laurbærkirsebærhæk en smuk, tæt haveafgrænsning. Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' tåler desuden både blæst og forurening. Til en byhave eller en have ved kysten er denne laurbærkirsebærhæk en hæk, du kan stole fuldt og helt på.

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' i haven

Laurbærkirsebær 'Otto Luyken' er en yderst fleksibel plante med hensyn til plantestedet, men også, når det drejer sig om jordtypen på voksestedet. Det eneste, den ikke tåler, er vandlidende jord, men det gælder for alle hækplanter. Plant dine laurbærkirsebærplanter i veldrænet jord, og de vil udvikle sig til en flot laurbærkirsebærhæk. Den langsomme vækst gør det muligt at nøjes med bare én årlig beskæring, helst sidst på sommeren eller først på efteråret.

Vis mere Vis mindre