Færdigt espalier

Haekplanteronline.dk er specialisten i hække i videste forstand. Vi tilbyder ikke kun almindelige hækplanter, men også espaliertræer. Espalierer er træer, hvor grenene klippes i alskens kunstfærdige former. Haekplanteronline.dk tilbyder noget helt særligt: hos os kan du købe færdige planter, som har vokset op ad espalieret på planteskolen. Og mere til: vi sælger vores færdige espalierer online, et unikt koncept, hvormed vi skiller os ud fra mængden. Her på vores website kan du få mere at vide om, hvad vi mener med ‘færdige espaliertræer’.

Færdige espalierer direkte fra planteskolen

Espalierer formes ved hjælp af klipning og manipulation af væksten. Sådan får træet sin typiske form, som ser næsten arkitektonisk ud. Det siger sig selv, at formningen af espaliertræer er et højt specialiseret arbejde og en langvarig proces. Vi oplever, at mange husejere godt kan lide espalierer, men de vil ikke bruge for meget tid på at klippe og forme træerne. Det er netop derfor, vi har valgt at tilbyde færdigespalierer i vores webshop.

Hos disse færdige espalierer er processen af beskæring, formning og vækst fuldført på planteskolen, hvor planterne får deres grene og form. Derefter er det bare at høste planterne og fragte dem til deres endelige destination: din have. Det er her, Haekplanteronline.dk kommer ind i billedet. Hos os kan du købe færdige espalierer og vi sørger for, at træerne leveres til dit hjem.

Online færdige espalierer

Haekplanteronline.dk er en webshop, hvor man kan købe færdige espaliertræer online. Online salget af planter boomer og den voksende popularitet har ført til øget efterspørgsel på eksklusive produkter som espaliertræer. Takket være vores koncept kan vi tilbyde de bedste færdige espalierer fra professionelle planteskoler til rimelige priser.

På vores website vil du finde mange forskellige espaliertræer i forskellige former. Det klassiske espalieret med etager er naturligvis ét af dem, men vi har også mindre traditionelle og ‘gammeldags’ former, som for eksempel tagformen (solskærmformen) og blokformen. Hos Haekplanteronline kan du opdage både gamle og nye former samt almindelige eller mindre almindelige træer, så hos os vil du finde masser af inspiration til din have. Haekplanteronline.dk tilbyder også et bred udvalg af hækplanter.