Espalier

Espalieret ses som en væsentlig del af en vellykket have i dagens havetrends. Espalierer giver en fornemmelse af ro, stil og elegance, både i små og større haver. Med et espalier kan man skabe mere privatliv i haven og inddele haven på en helt naturlig måde. Fornemmelsen af overdådighed får du med i købet. Vi har espalier i både en færdig og en almindelig variant.

Haekplanteronline.dk har haft en bred vifte af espaliertræer i mere end 20 år: fra bøg til avnbøg og meget mere! I vores udvalg vil du finde noget for enhver pengepung og smag: fra nye, unge træer, der først lige er begyndt at danne et espalier til espaliertræer, hvis grene er groet igennem espalieret i en periode på tre år. Vi sælger til både privatpersoner og virksomheder.

Carpinus Betulus Espalier

Haekplanteronline.dk samarbejder udelukkende med de bedste planteskoler. Hvert træ du køber på Haekplanteronline.dk er udvalgt for sin høje kvalitet, så kan være helt sikker på, at du vil få en vare, som du vil kunne nyde i mange år fremover. Træerne tages forsigtigt op af jorden om vinteren. De bedste grene bindes op til et espalier lavet af bambusstokke, hvorefter de fortsætter med at vokse som espaliertræ.

Denne slags espalier (det almindelige espalier) er nu klar til at blive solgt. Vores andre koncept er det færdige espalier. Denne slags espalier plantes ud igen og dyrkes videre på planteskolen. Først efter to til tre år af intensiv pleje er træerne færdige til at blive plantet ud på deres endelige voksested. Tag lige et kig på de varianter, vi tilbyder. Vi har espalier som skærm, blok, i espalierform samt tagformede espalierer.

Før et træ frigives til salg går det igennem streng kvalitetskontrol. Træerne tages forsigtigt op af jorden med en speciel maskine. Derefter bliver der bundet jute rundt om rødderne for at beskytte jordklumpen. Træet er nu klar til rejsen til din have. Vores avleres dygtighed og pleje sikrer friske træer af højeste kvalitet. Vores espaliertræer er et garanti for en have med en enestående stil og elegance!