Sammenlign produkter
  1. Fjern denne vare
Tilføj flere varer for at kunne sammenligne Sammenlign
Du har ingen varer at sammenligne.

Espalierform

Espalierer sikrer privatliv og giver god læ hvis de plantes i den typiske espalierform. Espalierformen betragtes af mange at være den mest klassiske formen, og er blevet et synonym for denne type af havetræer. Hos Haekplanteronline.dk kan du bestille espaliertræer i espalierform, og de fås i både en færdig og en almindelig variant. Her på siden finder du vores færdige espalierer.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Færdigt espalier

Espalierformen giver god læ, og et færdigt espalier i espalierformen giver denne læ med det samme: disse espalierer har allerede fået deres endelige form på planteskolen, så du behøver ikke gøre noget for at få espalierformen. Espalierformen er tæt og massiv fra dag én, så de færdigvoksede træer sætter farve på din have med det samme samt giver et pænt, komplet look.

Færdige espalierer i espalierform købes ofte af folk, der har en tom, nøgen have ved deres nye hus. Da disse espaliertræer har fået deres endelige form på planteskolen kan du få et flot resultat uden ventetid. Færdige espaliertræer i espalierform passer fint sammen med forskellige andre planter og træer, og de er flotte i enhver have, hvad enten du bor på landet eller i byen. Og det er en af grundene til, at denne type espalier er blevet så populær.

Køb færdige espalierer i espalierform

Espaliertræer betragtes af mange at være et kompleks produkt, som noget for eksperterne, men det behøver ikke nødvendigvis være sådan. Hos vores færdige espalierer har fagdmændene gjort arbejdet for dig. Derudover tager det ikke lang tid at finde det rigtige espalier - du kan nemt købe dem online hos os. Haekplanteronline.dk er specialist i hække og espalierer og er i stand til at levere hurtigt og sikkert. Så let er det at handle hos Haekplanteronline.dk!

Haekplanteronline.dk er en webshop, som sælger hækplanter. Færdige espaliertræer er naturligvis ikke det eneste produkt, vi tilbyder. Hos vores almindelige hække er det også muligt at vælge en færdig variant, og i det tilfælde taler vi om ‘færdighække’. Vores færdige hække og espalierer er specielt velegnet til de, der er ved at indrette deres nøgne, nye have med smukke planter.