Tagformet

Med et tagformet espalier vælger du et espalier, der som alle andre espaliertræer beskæres og vokser gennem espalieret, dog med den forskel, at denne type espalier har et åbent, naturligt udseende. Tagformen kaldes også for solskærm. Espaliertræerne i tagform har en varm udstråling og bliver en hyggelig oase i haven, hvilket gør dem meget populære, f.eks. hos haveejere, der ikke kan lide de klassiske espalierer. Haekplanteronline.dk tilbyder denne variant i både en færdig og en almindelig variant.

Espaliertræer i tagform - færdigvokset

Espalierer i tagform, der har vokset sig store og fået deres endelige form på planteskolen under konstant overvågning, kaldes færdige espalierer. Når du planter et færdigt espalier i din have vil den allerede have den ønskede tagform. Du behøver ikke vente, indtil grenene har vokset sig op gennem espalieret: tagformen står der med det samme, så du kan nyde af den fra dag én. I denne henseende har vores færdige espalierer meget til fælles med de færdighække, der tilbydes på Haekplanteronline.dk.

Espalierets tagform opnås ved hjælp af årlig manipulation og styring af grenvæksten, som sker på planteskolen. Det er også muligt at gøre det selv ved at vælge et almindeligt espalier. Det tager mere tid at dyrke espalieret selv, men til gengæld er det billigere. På Haekplanteronline.dk er det dig, der bestemmer: ønsker du at have et flot espalier i din have med det samme, så er et færdigt espalier noget for dig, vil du hellere betale lidt mindre, så kan du vælge den almindelige variant.

Espaliertræer i tagform online

På vores website kan man købe espaliertræer i tagform online. Vi køber vores færdige espalierer direkte fra planteskolen, hvor de har vokset sig store. Vi køber planterne uden mellemled, og derfor kan vi yde den bedste kvalitet på markedet, selv når vi taler om specielle produkter som espaliertræer.

Hos Haekplanteronline.dk gør vi meget mere end bare at sælge espalierer. Vores sortiment af hækplanter er langt større end vores udvalg af espalierer, og på vores website kan du læse alt om de hækplanter, vi sælger. Det er noget, der gør vores webside interessant for alle, der er interesseret i haver og træer. Med eksklusive produkter som espalierer vil vi vise, at vi har meget mere at byde på for haveejere og gartnere end ofte antaget.